Wie zijn wij:

Wij zijn Lasergame Veldhoven. Wij werken samen met de scouting Sint Aloysius te Veldhoven. Onze lasergame activiteiten vinden hoofdzakelijk op deze locatie plaats. We hebben ook een lasergamelocatie in Beek en Donk (gemeente Laarbeek) Het is ook mogelijk om lasergamen op locatie te boeken. Wij komen dan graag op een door u gewenste locatie om daar het lasergamen te verzorgen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar partners, waarbij wij op andere locaties lasergame activiteiten kunnen verzorgen. Mocht u hiervoor geïnteresseerd zijn, dan verzoeken wij u hiervoor contact met ons op te nemen.

 

Materialen:

Wij bieden een hoge kwaliteit lasergamen aan. Dit kan natuurlijk niet zonder de meest moderne wapens. Wij maken gebruik van de raptor 2s intager wapens. Hiermee kun je tot op wel 150 meter afstand elkaar raken.

 

Onze missie:

Onze gasten op speelse wijze kennis laten maken met natuur en omgeving en bij hen bewustwording te creëren hoe zij op een voor de natuur duurzame wijze van een optimale buitenbeleving kunnen genieten.